Sorry het is stil geweest maar ik heb nieuws…

Eerste nieuwsbrief

Eerste Nieuwsbrief

Je hebt misschien gemerkt dat het de laatste tijd een beetje stil is geweest met betrekking tot de werkzaamheden en nieuwsbrieven van Apetail Design. Maar hier is dan eindelijk de eerste nieuwsbrief!

Dit heeft weinig te maken gehad met de huidige ophokplicht. Maar ik heb eind vorig jaar besloten mijn bedrijfsnaam te veranderen.

Verandering van Bedrijfsnaam

Een bedrijfsnaam veranderen is nogal simpel maar wat erbij komt kijken neemt heel wat tijd in beslag. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw logo! Dit leidt weer tot een nieuwe uitstraling van de website, nieuwe foto’s, etc.

Ik had dit alles eind maart met jullie willen delen, tezamen met de data voor mijn aankomende exposities, markten (waar mijn nieuwe collectie te koop zou zijn) en workshop data…maar toen sloeg de pandemie toe.
De expositie, geboekte markten, cursussen, geplande workshops etc. kwamen te vervallen.

En doe je van de één op de andere dag helemaal niks.

Lokaal en Circulair

Hierdoor ben ik de afgelopen maand bezig geweest om te bedenken hoe ik de komende jaren verantwoorder mijn bedrijfsvoering kan voortzetten.
Dit heeft geleid tot nieuwe ideeën en samenwerkingen waar lokaal en circulair ondernemen de spil vormt.

Ik maak al voornamelijk gebruik van restmateriaal, wat aan de kant van de weg was gezet, voor mijn kunstwerken, gerecycled zilver en goud in mijn sieradencollecties en opdrachten.
Maar ik ben mijn blik verder gaan verruimen.
Er wordt nog zoveel mooi, goed en uitdagend materiaal weggegooit, niet alleen thuis maar zeker ook bij bedrijven en ondernemers, wat voor mij heeft geresulteert in een samenwerking met Atelier Zoet en Zagen.
Samen gaan wij workshops aanbieden om deze materialen om te zetten in leuke sieraden en accesoires.

Ook zal ik in een volgende collectie meer met dit type materiaal gaan werken, de eerste ideeën zijn al uitgewerkt.

Nieuws / Blog

De komende tijd zal er in mijn nieuwssectie meer te lezen zijn over alle nieuwe ontwikkelingen en interessante artikelen geplaatst worden. Ook zal er vanaf nu weer met enige regelmaat een nieuwsbrief verzonden worden.

Zie je een leuk sieraad in mijn portfolio, neem dan contact met mij op! Er is vast en zeker een oplossing te vinden om een bespreking te houden en de sieraden te passen.

Graag gauw weer tot ziens
Atelien