Zomerse Workshops

Zomer Workshops 2020

Ik ga langzaamaan weer beginnen met workshops. Om te ervaren hoe de nieuwe regels toegepast en nageleefd kunnen worden, heb ik de zomerse workshops bedacht! De eerste weken bied ik alleen maar korte upcycle workshops aan. Indien alles goed verloopt, begin ik eind augustus/begin september mijn gewone workshops ook weer aan te bieden.

De groepen zullen klein zijn, 2-4 volwassen of maximaal 6 kinderen. Ik heb bewust de keuze gemaakt mijn prijzen niet te verhogen. Hopelijk kan ik wel de frequentie van de workshops verhogen.

Door de huidige omstandigheden is er nu de unieke situatie ontstaan om mijn workshops al vanaf 2 personen te volgen! Neem contact met mij op als je dus met minimaal 2 personen een workshop wilt volgen. Dan kijken we naar wat mogelijk is qua dag en tijd!

Dus, ben je geschrokken van alle spullen die je na de corona schoonmaak hebt weggegooid, kijk of je er voortaan iets anders mee kan doen!

In de aankomende zomerse workshops combineer ik upcycling met eenvoudige edelsmeedtechnieken, voor alle leeftijden en alle niveau’s. Je combineerd nieuwe en upcycle materialen tot een uniek sieraad.

Tevens worden er deze zomer leuke workshops gegeven door mijn collega van Atelier Zoet en Zagen in hetzelfde atelier. Ook zij biedt diverse zomerse upcycle (sieraden) workshops aan voor alle leeftijden.

Ons atelier bevindt zich in het souterrain, deze is dus op natuurlijke wijze gekoeld en erg prettig om in te werken!

Geniet van een mooie zomer en hopelijk tot gauw!