Verkooplocaties Sieraden

Verkooplocaties Sieraden

Bij wereldwinkel AanEen aan het Makassarplein in Amsterdam is weer een greep uit mijn collectie te koop. Het Makassarplein ligt aan een zijstraat van de Molukkenstraat in Oost.

Als je er langs wilt gaan is het handig om even te controleren of zij open zijn, door de huidige corona perikelen zijn ze wat onregelmatiger geopend.

Op het moment leg ik de laatste hand aan mijn nieuwe collectie sieraden. Dit keer ook een zomerse twist; zilveren kledingspelden om je sarong vast te spelden deze zomer. Of gewoon als leuke broche.

Deze collectie zal ik eerst te koop aanbieden op de markten in Amsterdam en omstreken eer ze in de winkel komen te liggen.

Heb je interesse in mijn sieraden, dan kan je altijd via mij een afspraak maken om ze te bekijken en te passen of om een persoonlijk ontwerp te bespreken.

Expositie

Van 23 t/m 27 september heb ik een expositie in de Oosterkerk te Amsterdam.
Hier zal ik ook enkele van mijn glaskunststukken te koop aanbieden.

Markten

De markten komen langzaamaan weer op gang, je kan mij vinden op:

Data volgt nadat ik de bevestigingen heb binnengekregen.

Ambacht in Beeld

Het Ambacht in Beeld festival zal (hopelijk) plaatsvinden in het weekend van 14 & 15 november. Het festival vindt plaats bij de Hallen in Amsterdam. Ik zal hier een aantal sieraden smeed workshops geven op de zaterdag en zondag.

Waaronder Smeed je eigen Fibula en Smeed je eigen Hanger of Oorbellen.
In 90 minuten maak je je eigen sieraad van gerecycled koper.