Expositie Oosterkerk

Expositie Oosterkerk september 2020

Op 23, 24, 25, 26 en 27 september 2020 is de pOpup-expO + shOp in de OOsterkerk. Deze expositie is kleiner opgezet dan in eerste instantie de bedoeling was. Helaas zonder de Open Atelierroute dit jaar, maar iedere kunstenaar heeft een plek in de Oosterkerk voor 1 groot kunstwerk. En tevens de mogelijkheid om kleinere werken te verkopen in de shOp.

Met dank aan de organisatie van Open Oost dat ze de expO toch nog hebben kunnen realiseren in nog geen maand tijd!

Ik heb voor deze gelegenheid gewerkt aan een kunststuk welke voor mij deze vreemde tijd, die deels achter ons ligt, weergeeft. De stilte en de (vaak helaas maar tijdelijke) realisatie van het hier en nu.

5 DAGEN POPUP-KUNST

Woensdag t/m zondag kun je de expositie bezoeken en de veelzijdige kunstwerken van de vele kunstenaars bekijken in de Oosterkerk.
De kerk is deze 5 dagen geopend van 11:00 – 18:00 uur behalve op zondag 27 september, vanwege de kerkdienst zijn wij dan alleen in de namiddag open van 15:00 – 17:30 uur.
Tijdens de expositie is er ook een shOp waar kunst tot een bedrag van 500 euro gekocht kan worden. Ook ik heb een aantal glazen kunst- en gebruiksstukken te koop in de shOp.
Op zondag wordt er op het plein voor de Oosterkerk ook een Burendag georganiseerd.

Maatregelen Corona

De organisatie is gebonden aan het treffen van maatregelen m.b.t. Corona:
– Gezondheidscheck en intekening bij de deur met naam en telefoonnummer
– Maximaal aantal bezoekers (er is een kans dat je even moet wachten eer je naar binnen kan)
– Anderhalve meter afstand houden
– Ingang is aan de kant van het plein en de uitgang aan de straatkant.

Aanwezigheid

Zelf zal ik op woensdagmiddag van 14.00 – 18.00 uur aanwezig zijn in de Oosterkerk.

Onplooibaar wordt plooibaar maar blijft toch zijn eigen gang gaan. Ik werk het liefste met afgedankte/rest materialen om die zo een sprankelend en kleurrijk 2de leven te geven.