Nieuwe Atelier Shop Dagen

In April starten we weer met onze Atelier Shop Dagen.
Je kan op zaterdag 24 of zondag 25 April een tijdsblok van 30 minuten reserveren om te komen kijken wat wij maken en verkopen.

Ook kan je informatie krijgen en zien wat wij aan workshops te bieden hebben.

Tussen 11:00 en 21:00 uur kan je een tijdslot van 30 minuten boeken. Om op je gemak al het aanbod te bekijken. Wij nemen ieder een (deel van de) dag voor onze rekening zodat er niet teveel mensen aanwezig zijn. Wil je specifiek bij mij of Lyviënne shoppen, geef dat dan aan, dan houden wij daar rekening mee.

Atelier Shopavonden

Je kan ook alvast kijken in de “webshop” en laat weten, waar jouw oog op valt: 
Sieraden, glaskunst, lampen, interieur-accessoires, stempelsets, tassen, etuis, stationary of DIY. Het aanbod online wordt regelmatig aangevuld.

Kan je niet wachten tot eind April, stuur dan een berichtje voor een andere dag!  

Wanneer wij jouw persoonlijke tijdslot hebben bevestigd, mag je komen shoppen,met de huidige maatregelen alleen maar hopelijk veranderd dat tegen het eind van de maand! 

Mondkapje is verplicht, handgel is bij de deur beschikbaar. 

Shop ze!

Atelien & Lyviënne

Het atelier is gevestigd in het souterrain aan de Messinastraat 38B, bereikbaar via een trap . Deze locatie is goed bereikbaar per fiets, tramlijn 7, pont Azartplein, buslijn 48 en 65 en auto. Er kan volop in de buurt geparkeerd worden maar met een klein stukje wandelen kan je ook parkeren in de parkeergarage van winkelcentrum Brazilië, daar parkeer je de 1ste 90 minuten gratis.