Verkooplocaties Sieraden

Verkooplocaties Sieraden

Er zijn diverse verkooplocaties waar ik mijn sieraden verkoop.

MLB Galerie

Vanwege de lockdown kan je alleen nog online bestellen bij de MLB Galerie. Je kunt alles via internet bestellen en ophalen (click en collect, dagelijks tussen 14 – 18 u ). Buiten Amsterdam sturen we het (tegen verzendkosten) op, binnen Amsterdam kunnen we het bezorgen; gratis wanneer het binnen 20 minuten van de galerie met de fiets te bezorgen is en 2,50 voor adressen verderop in Amsterdam.

Van 12 t/m 23 december (12.00-17.00 uur) heb ik een selectie van mijn sieraden te koop bij Galerie MLB in de Witte de Withstraat 32A.

Speciaal voor deze maand heb ik Licht Sieraden gemaakt, leuke speelse zilverkleurige oorhangers met een bolletje knipperend en kleurrijk licht, zij zijn ook in volledig zilveren uitvoering te koop in mijn atelier. Er is ook een collier uitvoering beschikbaar.

pOpup shOp

Ook deze pOpup shOp is helaas gesloten door de lockdown.

De hele maand december is er een pOpup shOp in de Czaar Peterstraat 68. De shop staat in het teken van duurzaamheid en bewustzijn.

De shop is elke dag geopend t/m 25 december, alleen zondag 19 december is de shop toegankelijk voor de bezoekers van de workshops.

Er is een winkelgedeelte waar duurzaam gemaakte kunstwerken en cadeautjes te koop zijn. Daarnaast is er ruimte om workshops te geven met een duurzaam karakter.

Ik geef op vrijdagen van 14.00-17.00 uur workshops:
10 december Smeed je eigen armband van koper
17 december Upcycle Sieraden
24 december Upcycle Sieraden geannuleerd

Meld je vooraf aan als je wilt meedoen.

Bij wereldwinkel AanEen aan het Makassarplein in Amsterdam ligt vanaf februari 2022 een nieuwe selectie van mijn sieraden ter verkoop.

Het Makassarplein ligt aan een zijstraat van de Molukkenstraat in Oost.

Openingstijden 15.00-18.00 7 dagen per week.

Als je er langs wilt gaan is het handig om even te controleren op Facebook of Google of zij daadwerkelijk open zijn, ook kan je de eigenaresse Palmira Lieuw appen op 0611462022 om een afspraak te maken.

Bezoek mijn eigen Atelier

Heb je interesse in mijn sieraden, dan kan je ook altijd met mij een afspraak maken om ze te bekijken en te passen in mijn eigen atelier. Ook kan je een afspraak maken om een persoonlijk ontwerp te bespreken.

Markten

Vanaf maart 2022 sta ik zelf weer op een aantal markten in Amsterdam.