Verkooplocaties Sieraden

Hier vermeld ik normaliter de verkooplocaties van mijn sieraden, zoals winkels en markten. Maar in 2022 neem ik pauze van het actief verkopen van mijn sieraden. De diverse exposities van mijn glaskunst neemt veel tijd in beslag en daardoor heb ik minder tijd om nieuwe sieraden te maken. Er komt nog wel een selectie te liggen bij AanEen.

Bij wereldwinkel AanEen aan het Makassarplein in Amsterdam is een selectie van mijn sieraden te koop.

Het Makassarplein ligt aan een zijstraat van de Molukkenstraat in Oost.

Openingstijden 13.00-18.00 7 dagen per week.

Als je er langs wilt gaan is het handig om even te controleren op Facebook of Google of zij daadwerkelijk open zijn, de meeste ondernemers kampen met personeelstekorten op het moment. Je kan ook de eigenaresse Palmira Lieuw appen op 0611462022 om een afspraak te maken.

Bezoek mijn eigen Atelier

Heb je interesse in mijn sieraden, dan kan je ook altijd met mij een afspraak maken om ze te bekijken en te passen in mijn eigen atelier. Ook kan je een afspraak maken om een persoonlijk ontwerp te bespreken.

Expositie Glaskunst

Van 17 juni t/m 20 augustus is mijn nieuwste kunstwerk -Iteratief 05- bij de ZomerSalon Royaal van het CBK te bekijken.

Adres: Anton de Komplein 120, 1102 DR Amsterdam