Buurt Festival

Het ziet er naar uit dat het een gezellige zomer gaat worden vol met activiteiten in de buurt.
Op verschillende buurt festivals zal ik gratis workshopjes geven in koud emailleren.
Een leuke techniek om allerlei materialen van een vrolijk kleurtje te voorzien.
Ook bied ik er een selectie van mijn sieraden of glaskunst te koop aan.

Maak je eigen gekleurde hanger of oorbellen op de volgende buurtfestivals:

Buurt Festival de Eester

Zaterdag 24 juni bij winkelcentrum Brazilië van 12.00-17.00 uur
Workshop + sieraden verkoop

De Eester organiseert samen met Winkelcentrum Brazilië – dat dit jaar 25 jaar bestaat – een groot Buurtfestival op zaterdag 24 juni! Alles speelt zich af rondom het winkelcentrum. Er komt een spetterend podium-programma, een rommelmarkt & kledingruil, workshops, kraampjes, straat- en toillettheater en een afsluitend buurtdiner met 250 buurtgenoten!

Het buurtfestival wordt vormgegeven door bewoners, (horeca)ondernemers en artiesten uit de buurt!

Met: muziek, kleding- & stekjesruil, kunst, Plastic Lab, zaadbommen, kombucha, sieraden en tassen maken, kickboksen, zeilen bij Nautiek, tafelvoetbal XXL, taart van Sam, rommelmarkt, wijn proeven, hondenbrokkenproeverij en samen eten.

Het Grote Plantage Buurtfeest

Zondag 16 juli Wertheimpark 14.00-18.00 uur
Workshop + sieraden verkoop

De Plantagebuurt is een bonte buurt, boordevol mensen uit verschillende wind streken, van verschillend pluimage en leeftijd. Hoe fijn is het dat we deze heerlijke buurt en z’n bewoners weer in het zonnetje kunnen zetten op het feest dat, voor het eerst sinds covid de wereld platlegde, weer gevierd kan worden:
Het Grote Plantage Buurtfeest!
Op zondag 16 juli (de laatste zondag voor de zomervakantie) kun je je buurtgenoten weer ontmoeten onder het genot van optredens, eten en drinken in het Wertheimpark. Ook ondernemers en winkeliers kunnen zich hier presenteren. De gloednieuwe feest-commissie is al een tijdje hard bezig om er een onvergetelijke middag van te maken. De presentatie van het podiumgedeelte zal in handen zijn van buurtgenote Sanne Wallis de Vries.

Indische Buurt Festival

Zaterdag 2 september Sumatrastraat 12.00-18.00 uur
Workshop + glasobjecten verkoop

Tijdens het Indische Buurt Festival wordt de Sumatrastraat weer omgetoverd tot de KUNSTSTRAAT. Net als vorige jaren, alleen dit keer een stapje verder… een Kunstmarkt met creatievelingen, kunstenaars, culturele buurtinitiatieven, acts, poezie, performance, rariteiten en aparte ontmoetingen. Dit keer… meer dan alleen mooie kunst achter een marktkraam, misschien wel iets voor jou?