MAATWERK

Maatwerk Sieraden Workshops

MAATWERK

Atelier Atelien onderscheidt zich door maatwerk te leveren. Niet alleen bij het in opdracht vervaardigen van sieraden en glaskunstwerken maar ook in haar workshops.

Je kan bij mij terecht voor sieraden op maat en naar jouw eigen smaak vervaardigd. Ook kan ik materialen metamorfiseren tot een nieuw sieraad.
Of maak zelf van al je kapotte zilveren en/of gouden sieraden een nieuw sieraad in een workshop of privé les!

MAATWERK EN WORKSHOPS

Maatwerk lever ik ook in de workshops die ik aanbied. Heb je specifieke sieraadwensen of wil je bepaalde technieken leren, ik kan het voor je realiseren!

Heb je een idee voor een bepaald sieraad, die je het liefste zelf zou maken, en deze past niet helemaal in de aangeboden workshops?
Of heb je materialen, die je niet wilt weggooien, en waarvan je je afvraagt wat je er nog van kan maken?
Geen probleem!
Neem contact met mij op zodat ik kan bedenken, en met jou kan overleggen, hoe de plan van aanpak wordt.

Maar het maatwerk reikt nog verder. Ook kan ik sommige workshops op locatie geven in Amsterdam. Vraag naar de mogelijkheden!

LOST & FOUND

Zo heb ik eens een workshop voor vriendinnen samengesteld waarin zij allerhande jeugdsouveniers verwerkten tot een nieuw sieraad of kunstwerkje.

Bijna iedereen heeft wel een doosje vol met herinneringen en sentimenten.
Dat ene oorbelletje, je eerste ringetje die nu niet meer past, dat mooie schelpje van die ene vakantie, etc.

Laat het geen stof vergaren in dat doosje of laatje maar geef het een nieuwe bestemming! Weet je niet waar te beginnen, neem dan contact met mij op voor een les.

OVER MIJ

Sinds 2005 maak ik sieraden. Ooit ben ik zelf begonnen met les volgen bij een goudsmid om vervolgens naar de vakschool te gaan.

Doordat ik als goudsmid zijnde altijd op een 10de van een mm nauwkeurig moet werken zocht ik ook iets om mij vrij in te kunnen uiten zonder deze restrictie. Dit heb ik gevonden in glas, dit eigengereide materiaal is mij op het lijf geschreven. Ik werk het liefste met afgedankte materialen om die zo een sprankelend en kleurrijk 2de leven te geven.

Onplooibaar wordt plooibaar maar blijft toch zijn eigen weg gaan.