Resultaat workshop vuur emailleren

Vuur Emailleren

95,- p.p. zo 26 mei 14.30-18.00 uur (1)

Emailleren is een erg mooie techniek om je sieraad te verfraaien. Je leert in deze 3,5 uur durende workshop vuur emailleren een aantal technieken om sprankelende geëmailleerde sieraden te maken. En dat zonder gebruik van een speciale oven!

De workshop is inclusief alle benodigde materialen (koperen vormen en emailpoeders) voor oorbellen of een hanger. Voor deze workshop heb je geen ervaring nodig.

Zilveren Sieraad

95,- / 115,- p.p. di 7 mei 18.30-22.00 (2), zo 4 aug 14.30-18.00 uur (1)

Het ontwerpen en vervaardigen van sieraden is voor iedereen mogelijk.
In deze 3,5 uur durende workshop Zilveren Sieraad word je door een ervaren goudsmid begeleid.

Alle facetten van het maken van een sieraad worden behandeld. Je gaat ontwerpen, zagen, vijlen, schuren, vormen, solderen, afwerken en polijsten. Met als resultaat jouw eigen unieke sieraad!Er zijn diverse voorbeelden die inspireren tot een mooi sieraad.

De workshop is inclusief 6 gram zilver voor een ring en 15 gram zilver voor een armband.
Stuur mij een berichtje als je afspraak wilt maken, dan kijk ik wat er mogelijk is.

Cursus op Maat

Cursus op Maat

1 plek vrij op woensdag van 18.00-21.00 uur

Wil je meer leren over goudsmeden of wil je specifieke sieraden ontwerpen uitvoeren. Volg dan de Cursus op Maat. Je wordt dan door een ervaren goudsmid begeleid in de vervaardiging van jouw ontwerpen.

De Cursus op Maat is op maandagavond en woensdagavond, deze avonden zijn ook zeer geschikt wanneer je alleen een workshop wilt volgen.
In een volledig ingericht Atelier kan je gaan werken aan je eigen sieradenontwerpen. Je bent vrij om te komen wanneer je wilt, voor éénmalige projecten of gedurende een langere periode voor verschillende sieraden/techniek wensen.

De cursus is exclusief materiaal, dit is te koop in het Atelier of je neemt je eigen materiaal mee.

Workshop Fuseren en Reticuleren

Fuseren en Reticuleren

80,- p.p. data op verzoek

In deze 3 uur durende workshop fuseren en reticuleren werk je met kleine stukjes zilver. Bij fuseren leg je stukjes zilver in een leuk patroon en verhit je het vervolgens met de vlam. De vorm is elke keer weer verrassend anders wanneer het zilver samensmelt.

Restjes zilver kan je ook versmelten op koper. Dit leidt tot een spannend organisch patroon wanneer je het reticuleert. Hiervan kan je weer hele mooie unieke sieraden maken.

De workshop fuseren en reticuleren is inclusief 8 gram zilver.
Stuur mij een berichtje als je een afspraak wilt maken, dan kijk ik wat er mogelijk is.